bellen: 06 - 1414 80 45 mailen: doshelden@gmail.com

12-10 | GAK JO17-2 vs DOS Kampen JO17-2: 0-5

Dominerend DOS wint eenvoudig van GAK

We verzamelen vandaag om 12:00 uur bij GAK op sportpark Midden-Wetering. De jongens kijken al een tijd naar deze derby en gelukkig kunnen we deze week spelen met het volledige eigen JO17-2 team en hoeft er niet doorgeschoven te worden richting JO17-3. Wel verwelkomen we Steven Veltman. Hij heeft besloten om verder te gaan bij JO17-2 en is toegevoegd als vaste speler aan ons team. Welkom Steven!

Druilerig zijn de omstandigheden te noemen op deze herfstachtige zaterdagmiddag. Maar gelukkig spelen we op veld 1 en kunnen de meegekomen toeschouwers lekker droog op de tribune zitten. Ze komen niet voor niets want DOS legt een prima pot voetbal op de mat. Er wordt bij vlagen zeer fraai gecombineerd resulterend in verschillende uitgespeelde kansen voor de geel zwarten. GAK weet maar weinig raad met het dominerende spel van DOS en moet duidelijk haar meerdere kennen in het team van Aljoscha. Er wordt veelvuldig gescoord wat leidt tot een mooie eindstand: 0-5. Doelpuntenmakers: Jan Oebele Mulder, Gilliam Lindenau, Marc van Dijk en Steven Veltman.

Hopelijk zetten we deze goede competitiestart, waarin we alle 9 punten uit drie wedstrijden weten te bemachtigen, door naar de volgende wedstrijd. Die spelen we op zaterdag 26 oktober om 14:30 uur in Biddinghuizen tegen BAS JO17-1. Deze ploeg voert op dit moment de ranglijkst aan.

Klik hier voor de foto's!