bellen: 06 - 1414 80 45 mailen: doshelden@gmail.com.com

nieuws: dos maakt zich op voor derby tegen gak! LEes meer >

21-08 | DOS KAMPEN JO17-2

Voorbereiding op een nieuw seizoen!

Na een welverdiende zomervakantie is de nieuwe selectie van DOS Kampen JO17-2 inmiddels enthousiast gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. DOS Kampen JO17-2 bestaat dit seizoen uit 15 spelers en wordt dit seizoen geleid door Aljoscha Lindenau. Aljoscha is geboren en getogen in Berlijn en heeft in die omgeving voor verschillende teams gevoetbald. Ook heeft hij de nodige trainerservaring! Naast Aljoscha zal Martijn Leguijt het komende seizoen teambegeleider zijn. Hij wil dit graag samen met nog een andere ouder doen. Dus wie wil Martijn komend seizoen helpen in deze rol?

Er wordt maarliefst drie keer in de week getraind. Op maandag- en woensdagavond vinden de reguliere trainingen plaats en op vrijdagavond een vrije fun-training. De eerste trainingen zijn inmiddels afgewerkt en de jongens hebben zichtbaar plezier!

Het beker- en competitieprogramma is inmiddels bekend. Zie hiervoor de link naar het programma. Komende zaterdag 31-08 gaan we onze eerste bekerwedstrijd om 12:30 uur spelen in eigen huis tegen Lemelerveld JO17-1.


Hieronder een aantal foto's van de voorbereidende trainingen.